Prima pagina»Presă»Presă online»Ziua cargo

ZIUA CARGO

ziuacargo
Persoana de contact:
Violeta Burlacu
0 persoane au adaugat acest anunt
in lista de favorite
Salveaza in favorite
Ne gasesti si pe retelele sociale

Info generale

Acoperire
România
Servicii oferite
Presă online, Presă scrisă
Locație
Bucuresti

Prezentare ZIUA CARGO

  • ZIUA CARGO și-a propus să aducă în atenția cititorilor drumul pe care îl urmează mărfurile până în momentul în care ajung la consumatorul final.
  • Ziua Cargo este o firmă de presă online specializată în domeniul transporturilor și logisticii. Site-ul furnizează știri și informații utile despre industria transporturilor, precum și analize și interviuri cu experți și lideri din domeniu.
  • Ziua Cargo acoperă o gamă largă de subiecte legate de transport și logistică, de la transportul rutier și feroviar la transportul aerian și maritim, precum și probleme legate de logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare.
  • În plus, site-ul oferă oportunități de publicitate și marketing pentru companiile din industria transporturilor și logisticii, precum și pentru furnizorii de servicii și produse conexe.
  • În general, Ziua Cargo este o sursă de informații valoroase pentru profesioniștii din domeniul transporturilor și logisticii, precum și pentru oricine este interesat de aceste subiecte.

Alte recomandari din Presă

Despre proiect
O comunitate activă a industriei logisticii care îmbină întâlniri relaxante cu productivitatea discuțiilor constructive și a parteneriatelor de durată.
Intra in legatura
Splaiul Unirii 313, Etaj 1, Camera 10-11
Sector 3, Bucuresti
+40 751 813 794
© Copyright Logistic-club.ro 2024. Toate drepturile rezervate.