Prima pagina»Articole»Logistic chain club - retrospectivă 2023

Logistic Chain Club - Retrospectivă 2023

Logistic Chain Club - Retrospectivă 2023


 
 
Cine cunoaște conceptul nostru și cine a avut curiozitatea de a participa la joia LCC, știe deja implicarea și esența clubului nostru. LCC devine, încet, o comunitate de logisticieni și experți în transportul de marfă. Ne-am dedicat creării aceste platforme pentru a ușura procesul logistic și în momentul în care am lansat-o ne-am dat seama că munca abia începe. Greșelile se observă abia la sfârșit și nu tot timpul pot fi rezolvate în timp util. De asemenea, îmbunătățirile și ideile noi își fac apariția în timp și, astfel, ajungi să modifici un proiect inițial 100%. Dar, deși munca devine mai grea, te bucuri cu fiecare punct modificat și fiecare mesaj de feedback.
 
Începem acest blog cu ce am reușit și ce nu am reușit să îndeplinim în acest an. Am observat că o retrospectivă este un prim pas către un plan mai bun.
 
Am început luna ianuarie 2023 cu un entuziasm profund, astfel încât am organizat prima întâlnire în afara Bucureștiului, adică în Constanța. Într-o mică cafenea de oraș ne-am adunat peste 25 de persoane (noi ne așteptam la un număr semnificativ mai mic) și am început să comunicăm idei și experiențe. Atunci ne-a surâs mult ideea organizării unei întâlniri mai grandioase. 
 
După succesul din Constanța, am decis să mergem și în nordul României, într-o zonă bogată a transportului rutier. Astfel, cu ajutorul unui nou membru LCC, am ajuns în Suceava unde am ținut o întâlnire care s-a extins până dimineața. Nu cred că s-a mai desfășurat vreo joi astfel până acum, însă ne-a ajutat mult să înțelegem nevoile membrilor noștri și lucrurile care îi apasă cel mai mult.
 
Până în mai ne-am axat pe podcasturi și întâlnirile din București. Cu fiecare întâlnire au început să apară din ce în ce mai mulți membrii noi, astfel ne-am avântat către organizarea primei conferințe globale de logistică din România. 
 
După cum știți, acest lucru nu ne-a reușit. Am observat că lumea nu a fost atrasă de această idee și, probabil, piața din România se axează pe altfel de abordări. Ideea noastră de a revoluționa a trebuit să fie pusă pe pauză. 
 
Eșecurile și, mai ales, admiterea lor fac parte din procesul de creștere. Fiecare pas, fie el greșit sau măreț, ne duce către scopul final.
 
Noi, cei din LCC, suntem oameni. Oameni care formează o comunitate bazată pe învățare, disciplină și experiență. Cu începutul sezonului 2023-2024 de întâlniri, am aplicat niște schimbări vizibile și sperăm să ne fiți alături în anul 2024. Puteți vedea calendarul acestui sezon pe sliderele paginii principale de pe site, pentru a putea alege ce tematici vă sunt de interes.
 
Orice pas ne duce mai aproape de succes! 
 
Ne puteți urmări postările de blog pentru noutăți din lumea logisticii și a transportului de marfă, povestiri de la întâlniri, idei și planuri de business pentru viitor!

 


 
We move the world

Despre proiect
O comunitate activă a industriei logisticii care îmbină întâlniri relaxante cu productivitatea discuțiilor constructive și a parteneriatelor de durată.
Intra in legatura
Splaiul Unirii 313, Etaj 1, Camera 10-11
Sector 3, Bucuresti
+40 751 813 794
© Copyright Logistic-club.ro 2024. Toate drepturile rezervate.