Prima pagina»Cărăuș»Flotă 40t»Hagero

HAGERO

Sf641b74d53eabe
Persoana de contact:
CALIN STEGERAN
0 persoane au adaugat acest anunt
in lista de favorite
Salveaza in favorite
Ne gasesti si pe retelele sociale

Info generale

Acoperire
Italia, Germania, Austria
Servicii oferite
Flotă 40t
Locație
Maramureș

Prezentare HAGERO

  • Această firmă cu o flotă de camioane este specializată în transportul mărfurilor de la un punct la altul, fie în cadrul țării, fie în străinătate. Firma deține mai multe camioane, fiecare cu o capacitate diferită, astfel încât să poată satisface nevoile de transport ale diferitelor clienți.
  • Camioanele sunt de obicei echipate cu sisteme GPS și alte tehnologii de monitorizare pentru a asigura siguranța și eficiența transportului. Această firmă se bazează pe un personal calificat și cu experiență, inclusiv șoferi și personal de logistică, pentru a asigura că mărfurile ajung la destinație în timp util și în condiții bune.
  • Firma cu o flotă de camioane poate furniza servicii de transport pentru o varietate de industrii și tipuri de marfă, cum ar fi alimente, produse farmaceutice, materiale de construcție și multe altele. Aceasta poate oferi, de asemenea, servicii personalizate, cum ar fi transportul expres sau programat, în funcție de nevoile clienților.

Alte recomandari din Cărăuș

Despre proiect
O comunitate activă a industriei logisticii care îmbină întâlniri relaxante cu productivitatea discuțiilor constructive și a parteneriatelor de durată.
Intra in legatura
Splaiul Unirii 313, Etaj 1, Camera 10-11
Sector 3, Bucuresti
+40 751 813 794
© Copyright Logistic-club.ro 2024. Toate drepturile rezervate.