Prima pagina»Consolidator»Consolidator»Ecu worldwide cee

ECU WORLDWIDE CEE

ECU Worlwide
Persoana de contact:
Mihai Ciorobîtcă
1 persoane au adaugat acest anunt
in lista de favorite
Salveaza in favorite
Ne gasesti si pe retelele sociale

Info generale

Acoperire
Vietnam,  India, Pakistan, China, Coreea de Sud, Africa de Sud, Mexic, Statele Unite ale Americii, Canada, Singapore, Brazilia
Servicii oferite
FCL Import, FCL Export, LCL Import, LCL Export
Locație
Bucuresti

Prezentare ECU WORLDWIDE CEE

Ecu

Avem peste 300 de birouri în 180 de țări


Pentru transportul dumneavoastră, aveți încredere într-o companie cu o moștenire bogată, expertiză locală și globală și o rețea vastă care oferă un confort unic.


Încrederea și transparența sunt valorile de bază ale ECU Worldwide. Fie în ceea ce privește guvernanța corporativă, sustenabilitatea sau angajamentul cu angajații și clienții noștri, filozofia și serviciile noastre reflectă calitatea și excelența în tot ceea ce facem.


Beneficiați de un transport fără probleme.


Implementarea tranzitelor complexe este munca noastră de zi cu zi. Este un semn al liderului nostru global în consolidarea LCL. Înființată în 1987, suntem unul dintre jucătorii importanți în transportul multimodal, asigurăm o coordonare lină, sigură și end-to-end pentru marfa dumneavoastră, indiferent de destinație.


Câștigați din experiența noastră.


Profităm de sinergiile noastre globale, apelând la o cunoaștere aprofundată a piețelor locale și o experiență vastă în logistica globală pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.
Când vă transportați mărfurile cu noi, echipele noastre din 180 de țări lucrează împreună pentru dumneavoastră, aplicând punctele forte locale pentru a vă duce mărfurile la destinație.


Mergeți înainte cu noi.


Instrumentele noastre tehnice avansate vă asigură că nu pierdeți niciodată din vedere încărcătura dumneavoastră. Urmărirea și o mulțime de funcții sunt la doar un clic distanță . Confortul clienților este scopul nostru și asigurăm un schimb ușor de informații pentru a-l atinge..

Alte recomandari din Consolidator

Despre proiect
O comunitate activă a industriei logisticii care îmbină întâlniri relaxante cu productivitatea discuțiilor constructive și a parteneriatelor de durată.
Intra in legatura
Splaiul Unirii 313, Etaj 1, Camera 10-11
Sector 3, Bucuresti
+40 751 813 794
© Copyright Logistic-club.ro 2024. Toate drepturile rezervate.