Prima pagina»Operator feroviar»Flotă vagoane»Cargo trans vagon

CARGO TRANS VAGON

Cargo trans vagon
Persoana de contact:
Remus Grigore
0 persoane au adaugat acest anunt
in lista de favorite
Salveaza in favorite
Ne gasesti si pe retelele sociale

Info generale

Acoperire
Republica Moldova, Ucraina
Servicii oferite
Centru de formare a mecanicilor de locomotivă, Servicii de remorcare trenuri, Managementul parcului de locomotive, Servicii de manevră, Managementul parcului de vagoane
Locație
Bucuresti

Prezentare CARGO TRANS VAGON

Compania constituită în luna iunie a anului 2004, este de 10 ani în primii 5 operatori feroviari de transport marfă din România. Această performanță a fost realizată bazându-ne pe un colectiv cu expertiză în domeniul transportului feroviar. 
Certificatul seria SMC nr. 152, eliberat de ASFR, atestă faptul că societatea noastră are implementat și utilizează un sistem de management al calității pentru domeniile de activitate "Transporturi de marfă pe calea ferată" – H 4920 și "Manevră feroviară - H 5221", cu valabilitate până la 13.09.2021. 
Certificatul seria SMM nr. 133, eliberat de ASFR atestă faptul că societatea noastră are implementat "un sistem de management de mediu" conform cerințelor standardului ISO 14001:2015 pentru domeniile specificate. 
Certificatul seria SSO nr. 105, eliberat de ASFR atestă faptul că societatea noastră are implementat "un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale" conform cerințelor standardului ISO 18001:2008 pentru domeniile specificate.

Alte recomandari din Operator feroviar

Despre proiect
O comunitate activă a industriei logisticii care îmbină întâlniri relaxante cu productivitatea discuțiilor constructive și a parteneriatelor de durată.
Intra in legatura
Splaiul Unirii 313, Etaj 1, Camera 10-11
Sector 3, Bucuresti
+40 751 813 794
© Copyright Logistic-club.ro 2024. Toate drepturile rezervate.