Prima pagina»Consolidator»Consolidator»Boxline ucl

BOXLINE UCL

boxline
Persoana de contact:
Augustin Muller
0 persoane au adaugat acest anunt
in lista de favorite
Salveaza in favorite
Ne gasesti si pe retelele sociale

Info generale

Acoperire
Nhava Sheva, Slovenia, Shenzhen, Guangzhou, Alexandria, Busan, Haifa, Xiamen, Dubai, Bangkok, Qingdao, Kaohsiung, Dalian, Keelung, Ningbo, Xingang, Singapore, Shanghai, Hong Kong
Servicii oferite
LCL Export, LCL Import
Locație
Bucuresti

Prezentare BOXLINE UCL

Cu acoperire globala si birouri proprii in Italia, Slovenia, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Lituania, Ucraina si Romania - Boxline UCL sprijina forwarderii romani si globali prin consolidari maritime si feroviare de marfa.

Avand experienta in acest domeniu inca din 1986, Boxline deserveste cu prioritate pietele de freight forwarding din Europa Centrala si de Est, in calitate de NVOCC (Non Vessel Operating Common Carrier).

 

Cu plecari saptamanale ale consolelor din Shanghai, Ningbo, si Shenzhen catre Constanta si furnizand servicii directe de import/export LCL din/catre Hong Kong, Xingang, Dalian, Qingdao, Xiamen, Busan, Guangzhou, Nhava Sheva, Singapore, Keelung, Kaohsiung, Bangkok, Dubai, Haifa, Alexandria catre portul Koper din Slovenia, Boxline se evidentiaza in industria transportului de marfa containerizat in regim de grupaj. Oferim atat servicii LCL din SUA, Canada, America Centrala si de Sud, prin portul Genoa, cu deconsolidare finala in depozitul din Otopeni, cat si servicii de grupaj specializate pentru marfuri periculoase (baterii, acumulatori, etc.).

 

Daca sunteti casa de expeditii ce desfasoara activitati de intermediere transport maritim sau feroviar, va asteptam solicitarile la romania@boxlineucl.com   

 

Alte recomandari din Consolidator

Despre proiect
O comunitate activă a industriei logisticii care îmbină întâlniri relaxante cu productivitatea discuțiilor constructive și a parteneriatelor de durată.
Intra in legatura
Splaiul Unirii 313, Etaj 1, Camera 10-11
Sector 3, Bucuresti
+40 751 813 794
© Copyright Logistic-club.ro 2024. Toate drepturile rezervate.